pondelok 23. novembra 2015

Semeno Alláhovo, do vagín vašich žien


  Pobijú nás čiapkami, zničia nás legálne, semenom Alláhovým, čertovým plemenom, a slniečkári a sfetovaný ľud, bude kričať v agónii ešte ešte, vlniac sa v haďom rytme, zavíjajúc, vzývajúc falošného Boha. Ďakujte všemohúcemu, že Hitler prehral vojnu, jasajte a plesajte, podriaďte sa. A ak neveríte v NWO vedzte, že nikdy nepríde, nepríde lebo ono už je tu.

 Poďakujte sa Columbovi, že objavil AMERIKU, poďakujte sa kolonizátorom, lebo to čo zasiali, teraz žneme za nich. Kašlite na rasy, na všetko čo bolo Vám kedy sväté, kašlite na náboženstvá, ateisti sa však majte na pozore, lebo jedno viem iste, pľujete na Krista a Allahovi klaniate sa, ste od samej rozkoše a roztopaše úplne poblúznení, odmietate extrémizmus, staviate sa na zadné pred nacionalizmom, ale vo svojej samej zaslepenosti zabúdate na jedno. Nikto z Vás nebude ušetrený, nikto nebude oslobodný, ani ten čo príjme Allaha, nikto z Vás. Zabudnite na slobodu, na dúhové pochody, na coitus do análu, zabudnite na adopciu detí, zabudnite na rozkoš, čaká vás leda ak zoofília, len obávam sa, či Vaše ťavy prežijú.

 Nebudete sa mať ako brániť, lebo zbrane vám zoberú,a vy od samej zaslepenosti a rozpustenosti budete súhlasiť, vaše ženy budú štekať, obsypané modrinami, budú sa plaziť a krvácať zo všetkých možných otvorov. A vy? Vy trosky, vy metrosexuálne kreatúry, budete sa len tupo pozerať ako Allahovo semeno tečie do vagín vašich žien.

 Zapreli ste Krista, zapreli ste sami seba, zabudli ste na desatoro, lebo pre Vás neplatí miluj blížneho svojho, lebo Vám nie je nikto a nič sväté, úplne ste osprosteli, svietiace krabičky vám vysali aj tie posledné mozgové bunky, Vy milujete áno milujete, ale len faloš a pretvárku, kto nie je s vami je proti vám, ale kto má byť váš ak nie váš, kto vám konečne vysvetlí, že ste nie ich, že vy ste a budete iní, že história sa neustále opakuje a kým ste pre tisícročiami bili vy ich dnes bijú oni Vás, lež nie zbraňou, ale semenom.

 A živí budú závidieť mŕtvym. A to doslova a do písmena. Budete prosiť a spínať ruky k nebesiam, aby ste boli ušetrení. Budete prosiť, lež neskoro bude.

 A že či je cesta k náprave? Či je pre Vás riešenie? Je ! Lež neštekajte a neruvajte sa o holú kosť. Vráťte sa k svojim koreňom, pýtajte sa svojich otcov a materí či sa náhodou od zlosti a nemohúcnosti v hrobe neobracajú, pýtajte sa svojich detí, ak ste ich ovšem dobre vychovali, ak ste na nich vôbec pri honbe za mamonom mali čas, pýtajte sa sami seba, či ste spokojní s tým, čo sa okolo vás deje, prestaňte už raz a navždy žiť v sebeklame, Lebo ak nie...vaše dni sú spočítané...



P.S: Nie nemusíš v neho veriť, len zamysli sa nad tým, že či tá story, ktorú sa snaží každý vyvrátiť už viac ako 2000 rokov, nezakladá na pravde, odpovedz si sám, prečo práve on, keď x-podobných skončilo v tej dobe na kríži, prečo práve on má byť ten čo ti ukazuje cestu. Nemusíš ho prijať o to ťa neprosím, len nájdi rozdiel a never ak neveríš, len prosím ťa never falošným prorokom.

3 komentáre: