sobota 14. novembra 2015

Alláhu Akbar - I pray for Paris, I pray for the world



  Ako začať keď som plný smútku a zlosti ako začať, keď mi je špatne zo všetkých politických pokrytcov, z kaviarenskej lúzy, zo všetkých tých pseudohumanistov. Ako? Jednoducho vyjadrením toho čo naozaj cítim, vyjadrením všetkého s čím sa bije moje ratio. Vyjadrením pocitov mňa a môjho najbližšieho okolia.

 Alláhu Akbar - za všetko to zlo čo ste vo svete napáchali, Alláhu Akbar za všetky vojny v mene Boha toho istého Boha toho istého Jahveho. Lebo ste rovnakí blázni a rovnakí fanatici, a tým čo povedia, že nie tak vám to pripomeniem









Všetko v mene Boha, všetko v mene Alláha, v mene Jahveho !!!! 

 Vy arogantní nenažratí pokrytci, prežraté prasce obchodujúce s ropou na ktorej sedia tí čo prasce považujú za nečisté, vy pseudohumanisti čo sa idete držať za ruky a prechádzať po Paríži, keď niekto v mene Alláha vystrieľa rovnakých fanatikov v redakcii Charlie Habdo. Kde ste dnes ? Dnes nie je čas na prechádzku? Dnes nie? 

Dnes vyhlásime stanné právo? Zákaz vychádzania? Zrušíme trhy? A pozor vážení a milí občania planéty ZEM 

ZRUŠÍME DEMONŠTRÁCIE !!!!!

V MENE BOHA, V MENE ALLAHA, V MENE JAHVEHO

Dnes poviete ľuďom aby sedeli doma, aby pozerali v strachu na TV alebo počúvali rádio, v strachu a v nevedomosti, áno v nevedomosti, lebo to médií opäť pustíte len to čo sa vám hodí, čo vám pasuje do vašej špinavej politiky. Dnes poviete ľuďom, miluj blížneho svojho, dnes poviete ľuďom, že to s migrančnou vlnou nemá nič spoločného, dnes budete na jednej strane vyzývať ľudí k spolupatričnosti, budete vyzývať ľudí aby sa nenechali zastrašiť a zmiasť a pritom VY sami ich strašíte a metiete. 

Stačí jedne pohodený ruksak na terminály letiska Gattwick a terminál evakuujete, takí ste dosratí až za ušami

VY PÁNI TVORSTVA 
čo máte zbrane 3.tisícročia a vesmírne technológie na vás stačí Kalašnikov na vás stačí pár dobre umiestnených igelitiek v obchodných centrách po celom svete a ste v rici....

A PRETO VRAVÍM NIE !!!!

Žiadne sedenie doma, žiadne stanné práva, žiadne obmedzovania, žiadne zastrašovania, žiadne rušenie demonštrácií, žiadne zákazy vychádzania Vám nepomôžu, je čas sa postaviť a ísť všetci čo toho máme plné zuby, premôcť svoj strach, ísť do ulíc, ísť na námestia, všetci na celom svete povedať raz a navždy NIE !!!

NIE !!! Vám, čo v mene pravdy a lásky páchate väčšie zlo než tí s kalašnikovom v rukách !!!

1 komentár:

  1. zujimave:
    https://www.youtube.com/watch?v=1Bxj1r7BbJg&feature=youtu.be

    OdpovedaťOdstrániť