pondelok 9. novembra 2015

Mojich 10 rád pre Borisa (Dolára) pred vstupom do politiky



Buď kradnime všetci, alebo nech nekradne nikto 


  Viete kto povedal túto vetu? No predsa Boris Kollár. A ten istý Boris Kollár sa rozhodol vstúpiť do veľkej politiky. Jeho rozhodnutie okamžite vyvolalo polemiky, že ktorú malú novo vzniknutú stranu kúpi (odkaz pre trotlov z facebooku - vás ešte tie bludy a fantazmagórie neprešli?) a mnoho ďalších truhlíkovských komentárov aký je to farizej a ako sa pohráva s dôverou ľudí, a aký je neúprimný a že to už dnes môže kanditovať úplne hocikto, a že aký je nenažratý atď.

Teraz trošku citácie zo zákona : Právo kandidovať do NR SR má každý občan SR, ktorý najneskôr v deň volieb dovŕši 21 rokov veku a má trvalý pobyt na území Slovenskej republiky.


Aj pri dosiahnutí potrebného veku (21 rokov) a pri trvalom pobyte na území SR za poslanca NR SR nemôže kandidovať občan, ak mu v tom bráni jedna z nasledujúcich prekážok výkonu práva voliť:
  • výkon trestu odňatia slobody (bol právoplatne odsúdený),
  • bol pozbavený spôsobilosti na právne úkony (svojprávnosti).


  Takže milí truhlíkovia, oponenti, odborníci na všetko od Ukrajinského konfliktu až po rozpadajúci sa Yellowstonský park, ktorý určite vybuchne ešte do Vianoc 2015 pokiaľ viem Boris dosiahol potrebnú vekovú hranicu (aj keď občas sa každý 50 siatnik správa ako puberťák) má trvalý pobyt na území SR aj keď je pravda, že aj na Floride ma kde jaký ten domček (ale však poctivo chlapec zarobil tak nech má aj 10 domčekov, veď už prestaňte Slováci závidieť tomu druhému aj nos medzi očami) a nebol právoplatne odsúdený a ani zbavený svojprávnosti. A to isté platí aj o Vás milí truhlíkovia, takže kľudne môžete byť chudobní, biely alebo počarovní ak spĺňate podmienky na kandidatúru do NR SR podľa platných predpisov šup šup, prestaňte kritizovať a ukážte sa. 

Ale poďme pekne k Borisovi. Keďže si s ním občas vymením pár riadkov cez chat dovolím si mu touto cestou poslať mojich 10 rád resp. DESATORO ktoré by si mal poriadne prečítať a zapamätať ak sa do tej veľkej politiky chce dostať. 

1. Na každú otázku, ktorú od dnešného dňa dostaneš odpovedaj priamo - budˇ ÁNO alebo NIE - lebo ÁNO je ÁNO, NIE je NIE a všetko medzi tým je LOŽ 

2. Nikdy nezabúdaj odkiaľ si vyšiel a prišiel. Pretože peniaze, sláva a moc kazia charakter.

3. Pred tým ako niečo povieš nahlas, alebo verejne napíšeš, poriadne si rozmysli čo, a hlavne si to zapamäta  (je všeobecne známe, že Slovač je nakazená syndrómom ultrarýchleho zabúdania, ale pamätaj, že sú aj takí ktorí si pamätajú)

4. Nenechaj sa nikým kúpiť a ani sa nikdy nesnaž v politike niekoho kúpiť (vieš predsa ako sa hovorí - SPOLKY ČERTOVE VOLKY - pre tých čo nerozumejú, myslí sa tým to, že ak sa niekto s niekým spája za nejakým cieľom, je to vždy nekalé a podozrivé) nechaj CESTU cestou, Náš kraj nechaj Pčolinskému, OSOH Šolcovi, GINN Aladinovi :) a na Priamu demokraciu rovno zabudni, nato Slováci ešte vždy nedozreli. Ostaň sám sebou. Ešte je stále dosť ľudí, ktorými sa vieš oblkopiť. A ver tomu, že od dnešného dňa sa ti len tak budú sypať ponuky o spoluprácu s jedným jediným účelom, využiť a zneužiť ťa. Skoro som zabudol KOTLEBU nechaj KOTLEBOVI :)

5. Nikdy nezneuži FUN rádio ani FUN fón na politickú reklamu. Urobíš to a skončíš skôr ako si začal. Adelu a Sajfu si nechaj len ako svojich poradcov. 

6. Ak niekto v predvolebnej špinanavej kampani (tá predprezidentská to bol len slabý odvar špinovosti, to najšpinavšie nás ešte len čaká) zaútočí na matky tvojich detí, alebo na tvoje deti, obraňuj ich. A daj jasný signál každému, kto nemá úctu k rodine a deťom, že tadiaľ cesta navedie a každý tvrdo narazí. 

7. Všetky náklady na kampaň zverejni do posledného centu, nič pred nikým nezatajuj, oponenti čakajú len na to a Matovič s Hlinom už sedia v kríčkoch si slúchadlami od Lipšica, vieš to je ten exminister z vnútra, čo nechal do protestujúcich 9.3.2012 gumové projektily strieľať

8. Nesľubuj nesplniteľné, Slováci majú síce radi prázdne ISTOTY, ale nato tu máme iných odborníkov. 

9. Choď medzi ľudí - to nech je gro tvojej predvolebnej kampane

10. Nepodceňuj mainstream, ešte stále je v prevahe, ak je však možné uprednosťňuj alternatívne média

P.S.: Ďakovať mi nemusíš,  rádo sa stalo :) 

S pozdravom blogger JOZEFO 







1 komentár:

  1. A preco aj Jozefo nejde do POLITIKY? :)))
    Lebo podla jeho rad by nesiel do partie s nikym,
    iba sam.... SAM by bol kandidat aj strana..
    Moze byt.. :)

    Blanka L.

    OdpovedaťOdstrániť