streda 11. novembra 2015

Netreba 10 dôvodov prečo Boris Kolár skončil v politike skôr ako začal, stačí jeden jediný Pepe Peter PČOLINSKÝ


Popis k obrázku: Keď mohol byť v politike železničiar tak prečo nie barman (na obr.Pepe)



Včera som Borisovi poslal 10 rád dúfajúc, že si ich vezme k srdcu no neprešiel ani deň a urobil to čoho som sa najviac obával.

Moja rada č.4 bola nasledovná:

4. Nenechaj sa nikým kúpiť a ani sa nikdy nesnaž v politike niekoho kúpiť (vieš predsa ako sa hovorí - SPOLKY ČERTOVE VOLKY - pre tých čo nerozumejú, myslí sa tým to, že ak sa niekto s niekým spája za nejakým cieľom, je to vždy nekalé a podozrivé) nechaj CESTU cestou, Náš kraj nechaj Pčolinskému, OSOH Šolcovi, GINN Aladinovi :) a na Priamu demokraciu rovno zabudni, nato Slováci ešte vždy nedozreli. Ostaň sám sebou. Ešte je stále dosť ľudí, ktorými sa vieš oblkopiť. A ver tomu, že od dnešného dňa sa ti len tak budú sypať ponuky o spoluprácu s jedným jediným účelom, využiť a zneužiť ťa. Skoro som zabudol KOTLEBU nechaj KOTLEBOVI :)



A práve preto netreba 10 dôvodov prečo Boris Kolár skončil v politike už dnes a to ešte ani len poriadne nezačal. Stačí jediný dôvod SPOLKY s Petrom PePeM Pčolinským, veľkým to organizátorom antigorilých protestov. S tým Pepem, čo sa len tak zjavil pri organizátoroch protestov antigorila a hneď sa stal hovorcom a hviezdou, s tým Pepem čo onehdá vyhlásil, že on a ani nikto z organizátorov protestov do politiky nepôjde, s tým Pepem čo tvrdil, že on so svojim bratom v službách exministra vnútra nič nemá spoločné, a to že jeho mama je starostka obce za KDH to je tiež len zhoda náhod, s tým Pepem čo hneď ako Lipšic založil stranu NOVA tak tam vstúpil a potom odrazu hneď aj vystúpil. S tým Pepem čo po každom jednom proteste cupkal do centrály KDH podávať hlásenia, s tým Pepem čo záhadne neschytal dávku z vodného dela hoci bol hlavný organizátor, s tým Pepem čo dav demonštrantov 9.3.2012 naviedol rovno pred NR SR do osídiel Lipšicových pandúrov, s tým Pepem čo sa votrel medzi adminov a  zakladateľov stránky ANTIFICO a potom ich všetkých z adminov povyhadzoval a stal sa výlučným adminom ON sám, s tým Pepem čo akýkoľvek protinázor na sociálnych sieťach okamžite zablokuje a zmaže, s tým Pepem čo sa nehanbí cez chat ľuďom vyhrážať ako ich zmastí keď neprestanú rýpať. Takže s tým Pepem milý Boris dohodol spoluprácu.

Prepáč milý Boris Kolár možno o Pepem toho veľa nevieš ale čudoval by si sa čo všetko vie on o TEBE. Ono Lipšicovci majú veľmi dobré izraelské a americké školy, odpočúvanie, špehovanie a intrigy im idú na jednotku. Takže milý Boris to si mal radšej podpísať zmluvu s diablom ako sa dať do skolku s Pepem. A o Krajniakovi ani nehovorím - ČO ČERT TO DIABOL.



P.S: Keď som sledoval tvoje vyhlásenia Boris na sociálnych sieťach myslel som si, že si chlap a nie konzerva, takže prosím ťa, čo môže byť dobré na ľuďoch ktorí založia médium s názvom KONZERVATÍVNY VÝBER a pritom ich hlavnou pracovnou náplňou je farizejstvo.

Pre všetkých čo nevedia čo, alebo kto je farizej tu je odkaz poučte sa:

farizej, -a (zastar. farizeus, -ea) muž. r.
1. hist. príslušník ortodoxnej starožidovskej náboženskej skupiny, reprezentantky záujmov majetnejších mestských vrstiev;
2. pejor. falošný človekpokrytec, svätuškár;
farizejka, -y, -jok žen. r. pejor. falošná, pokrytecká žena, svätuškárka;
farizejský príd. m. neúprimnýpokryteckýfalošnýsvätuškárskyf. úsmev, f. postoj, f.pohľad, f-á láska;
farizejsky prísl.f. sa tváriťusmievaťkonať, vychvaľovať;
farizejstvo, -a stred. pokrytectvo, svätuškárstvo

P.S. 2: citujem slová kamaráta tiež bloggera Jana Gaša - Kuva Boh nás chráň pred vládou Pčolinského a spol.


1 komentár:

  1. Múdro píšeš - až mi je to čudnô :-))
    Vidieť, že máš o jeho "skvelých" počinoch prehľad !!! Že by si aj Ty mal nejakú súkromnú Šin Bet?

    OdpovedaťOdstrániť