utorok 1. septembra 2015

Aby ste sa všetci z toho Kotlebu náhodou nepo..toto...



Na začiatok jedna otázka - Čo iné hlása Kotleba ohľadom migrantov ako sám veľký premiér Fico?

- že hovorí to isté? Ozaj? Tak prečo ste všetci z toho Kotlebu takí predposratí?

Niečo Vám poviem milí moji roduverní, ale aj tí zotročení Slováci. Máte jeden veľký problém. Poväčšina z Vás má krátku pamäť. Ale niet sa čomu čudovať. Veď bodaj by aj nie, keď je vám prednejšia Farma, Búrlívé víno, Modré z neba a iné bludy v TV ako reálne dianie okolo Vás. Bodaj by aj nie keď namiesto 20.000 vás príde na akciu 200. Bodaj by aj nie keď na 5.000.000 ľudí máte 15 kandidátov na prezidenta a vy si zvolíte úžerníka, čo vás cez svoje pôžičkárne drží za guľky. Bodaj by aj nie, keď 25 rokov volíte tú istú háveď. Bodaj by aj nie, keď sú vám prednejšie osudy cudzích ľudí ako vašich vlastných.

Teraz nasleduje osviežovač pamäte:

Voľby do orgánov samosprávnych krajov

Bratislavský kraj - Pavol Frešo - 74 132 hlasov
Trnavský kraj - Tibor Mikuš - 48 358 hlasov
Nitriansky kraj - Milan Belica - 50 071 hlasov
Banskobystrický kraj - Marián Kotleba - 71 387 hlasov
Košický kraj - Zdenko Trebuľa - 39 970 hlasov

Ja viem ja viem 71.387 hlasov je len zrnko maku je len kvapka v mori, ale 71.387 legitímnych hlasov oprávňuje Kotlebu zastávať svoj úrad. A to v oveľa väčšej miere ako takého Trebuľu či Mikuša.

Tak prečo Vás máta práve Kotleba? Lebo na rozdiel od iných politikov Vás ešte neokradol? Lebo na rozdiel od iných politikov ešte nesedel v parlamente? Lebo velebí Slovenský štát? Nebuďte smiešni. Slovenský štát velebila aj moja stará mama. Lebo je fašista? A to povedal kto? Ten kto fašistu videl leda tak z rýchlika aj to bola vonku tma?

Rád by som Vám všetkých odporučil len a len jedno. Položte si rovnakú otázku ako si kladiem každý deň ja. Je naozaj Kotleba to najväčšie zlo? Je Kotleba tem ktorý môže za to, že sa na Slovensku ľudia hádžu pod vlak lebo už zo samého zúfalstva nevedia ako ďalej? Je Kotleba na vine tomu, že ste bez práce? Je Kotleba na vine tomu, že splácate úvery len sa Vám tak z kečky parí? Je Kotleba príčinov cigánského problému, ktorý ak nezačneme riešiť tak migranti sú ozaj maličkosť?

Ja vám poviem kto je ozaj Kotleba a prečo sa ho tak súčasná moc bojí. Kotleba je ten, ktorý keď zvolá protest do hlavného mesta príde 10.000 ľudí. A vládna moc má čo robiť, aby zapojila všetky svoje hnidy do diskreditačných akcií. Kotleba je ten, ktorý si nekladie servítku pred ústa a preto je nepohodlný. Kotleba je ten, ktorý počúva tých, ktorých nikto nepočúva.

A ak neprestanete s tými policajnými šaškárňami, ak neprestanete bojovať s niekým ako je on, či sa Vám to páči, alebo nie to číslo 71 387 bude len a len narastať.

P.S. Slovák, Slováčka poprosím ťa len len a len jedno. Ak sa ti ozaj páči, že z tak krásnej krajiny akou je Slovensko denno denne uteká skoro všetko čo má ruky nohy, ak sa ti ozaj páči, že namiesto normálneho života, kde za svoju prácu máš dostať náležitú plácu, si len otrokom vo svojej vlastnej krajine, ak sa ti ozaj páči, že ti bude do očí klamať ten čo má 100 krát viac na výplatu a 100 krát viac možností ako ty, tak kľudne buď ticho. Ak sa ti to nepáči tak sa postav z toho tvojho pohodlného gauča, vypni tú vysávačku tvojho zbytku mozgovej kôry a postav sa. Postav sa a nahlas povedz čo si myslíš. Lebo ak to neurobíš dávam ti 10 rokov, 10 obyčajných rokov a po niekom ako je Slovák ani pes neštekne!!!!






11 komentárov:

  1. Jozef, súhlasím ale : Načo sú akcie typu čierne vlajky, vyhlásenia o krásnom bielom dni dobré ? Akurát tak pre maistream. Je to totálne kontraproduktívne a míňa sa to cieľu. Väčšina ľudí u nás lopotí na vidieku, chytá Markízu, Jojku, STV. A tí mu ponúknu práve takéto sračky. Oni nie sú na facebooku, ani nevedia ťuknúť do klávesy.Odkiaľ majú mať relevantné info?
    Riešenie je podľa mňa v elektronických voľbách do parlamentu, či v možnosti elektronického hlasu v referende. A na toto mali tlačiť či už Kotleba, Mezenská, Hraško, Hlina, Tam sa pritiahnu lenivý voliči a hlavne mladí voliči, ktorí skorej zvolia dravosť, neštardantnosť, či "protisystémovú rebéliu". No neprišiel s tým nik. O tomto už malo byť referendum, či návrh zákona . Veď keď vieme bankovať cez net, nejaké zabezpečenie volieb cez net by nemal byť problém.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Uznávam, sú zbytočné. Ale ak má niekto obavy zo slovíčka biely, len preto, že začal byť už slovne korektný a predposratý, čo by snáď nejaký pisálek z Blavy mohol napísať - tak je pravda to ako si nás krásne uvarili - ako tú žabu. Aby sme už radšej ani nemenovali farby, nehovorili o slovenskom, lebo národy už vraj sú prežitkom a už sme len Európania. Kravina! Ale aby som dal aj tomu nejaký záver. Slová sú jedna vec. Činy ved druhá. Čo sa týka slov, celé politické spektrum sa hrá so slovíčkami a klame nonstop, povie prvé a robí druhé. Kotleba? Nedostal zatiaľ šancu a ktovie či mu ju systém poskytne. Rád by som videl jeho činy v akcii. Ako by si počínal, či by robil to čo hovorí teraz.

      Odstrániť
    2. mam telefon s BIELOU zadnou stranou to som tazky fasista co :D

      Odstrániť
    3. Uznávam, sú zbytočné. Ale ak má niekto obavy zo slovíčka biely, len preto, že začal byť už slovne korektný a predposratý, čo by snáď nejaký pisálek z Blavy mohol napísať - tak je pravda to ako si nás krásne uvarili - ako tú žabu. Aby sme už radšej ani nemenovali farby, nehovorili o slovenskom, lebo národy už vraj sú prežitkom a už sme len Európania. Kravina! Ale aby som dal aj tomu nejaký záver. Slová sú jedna vec. Činy ved druhá. Čo sa týka slov, celé politické spektrum sa ´hrá/bojuje´ so slovíčkami a klame nonstop, povie prvé a robí druhé. Kotleba? Nedostal zatiaľ šancu a ktovie či mu ju systém poskytne. Rád by som videl jeho činy v akcii. Ako by si počínal, či by robil to čo hovorí teraz.

      Politikaa je verejné divadlo..

      Odstrániť
  2. Tuto odporucam zaujimavy projekt, vsetky kauzy pokope moze hocikto pridavat...ak uz toto neosviezi pamat tak nic: www.idemvolit.sk

    a tu mate prehlad detailne aj s videami, co sa stalo v Gabcikove.: http://www.svetforum.sk/viewtopic.php?f=40&t=1570&sid=51c3abe2a625106ff786ca3302ca7080

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kotleba je sucastou tohto systemu a system ho potrebuje. Viete ako si to mozete sami overit? jednoducho: Dostava sa Kotlebovi priestor v mainstrime? ANO, Zije? ANO.
    Vetsina tych co ohrozovali tento system je mrtvych a o mnohých co ziju vôbec neviete, a to im zachranuje zivot.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Povedz mi, kde v mainstreame dostáva Kotleba priestor. Keď sa o ňom hovorí, sú vždy po ruke fotky z 2011 v čiernych košeliach, zo zatýkania a asociáciami na extrémizmus.

      Odstrániť
  4. Niekto nedávno napísal, že Fi.co je Kotlebov hovorca.
    Áno ľudia sledujú 3-4 programy,nevedia, či nechcú ťuknúť do klávesnice. FB odmieta aj stredná generécia a to len z princípu.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jedna vec je nieco hlasat, ako FICO a druha nieco uplne ine robit.....tak cela tvoja konstrukcia je postavena na vode..

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja Mariána nemám rád preto, lebo takí ako on bijú takých ako ja. No v otázke migrantov s ním súhlasím. Protesty na Slovensku nepomôžu. Je to ošetrené tak, aby nepomohli! Tak čo teraz? Občianska vojna kde je vysoko pravdepodobné, že sa budú proti sebe biť tí, ktorí sú za rovnakú vec, no s rozdielnymi účesmi? To snáď nikto nechce. Hlavne keď nám na dvere klope ďalšia vojna... Štát, ktorý by toto spravil by zničil sám seba skorej ako by sa to podarilo nejakým EXtrémistom.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Protest v BRATISLAVE ZVOLAL LUKÁŠ KOPÁČ A MARIÁN MIŠÚN.
    A NIE KOTLEBA.

    OdpovedaťOdstrániť