štvrtok 3. septembra 2015

Lojzo Hlina prosím ťa múračky nechaj starému Pichandovi...



Lojzo, Lojzo ty si ale pekný chuj. A to je ešte slušné slovo oproti tomu čo všetko som mal prichystané na tvoju adresu po tvojom šaškovaní pred pobočkou Pôžičkárne.

Vôbec sa nečudujem, že ťa zadržali a mali ti aj poriadne naložiť, zato, že takto šaškuješ. Najprv kúriš rozsudkami súdu a exekučnými príkazmi a potom začneš murovať. Murovanie nechaj starému Pichandovi z Tisícročnej včely. Ty si ak sa nemýlim toho času poslanec, tak sa podľa toho aj správaj. Nehovor, že si nevedel, že konáš v rozpore zo zákonom a ak chceš murovať tak prosím ťa nabudúce zamuruj vchod do Národnej rady, ale z vonka, keď bude prázdno, aby ste sa už dovnútra nikdy nedostali, ani ty a ani tých zvyšných 149 zbojníkov. Keď si chcel byť za mediálnu hviezdu tak si uvedom, že ty nie si Kotleba, ale asi si zabudol, že aj vtedy keď si išiel kričať proti pochodu národovcov mestom, tak  si dostal kres papuľu od príslušníkov Kaliho zboru. No asi sa ti málilo.

Niečo ti poviem milý Lojzo. Nie murovať treba, ale búrať tie múry, búrať tie múry všetkých tých úbožiakov zamurovaných vo svojich obývačkách s pivom v ruke na gauči, búrať treba tie múry všetkých tých ochlastov čo prepíjajú svoje ťažko zarobené peniaze, sociálky a podpory. Búrať treba tie múry všetkých tých obmedzencov, ktorým stačia Istoty, búrať treba múry všetkých tých mediálnych presstitútov, všetkých tých politických farizejov a aj z tvojho nového politického KDH košiara. Kde si bol aj s tvojimi kvádrami a kelňou, keď Figeľ dostal za babku byt v starom meste, kde si bol keď politiká mŕtvola Lipšic nechal strieľať gumové projektily do demonštrantov 9.3.2012, kde si bol vtedy keď vznikali nebankovky a čo robíš preto, aby si ľudia na Slovensku nemuseli požičiavať dnes už pomaličky aj na pohreb, lebo ani na ten nemajú. A kde boli všetci tí, ktorých sa to dotýka. Kde boli čo ti nepomáhali, či nemali už ani len na vlak či autobus aby ti prišli pomôcť. Hej môj zlatý ťažko je ľahko žiť. Tak len šaškuj ďalej, len ďalej múť už aj tak dosť kalnú vodu a ver tomu, že sa blížia dni keď niekto iný začne murovať, keď niekto iný chytí do rúk nie len kelňu ale poriadne kladivo a  bude váš všetkých z toho neresišťa hriechu tam na hradnom kopci dovtedy mlátiť po tých vašich gebuliach kým vás tá vaša roztopaš neprejde. Vieš môj krásny od dobroty sa aj psy besnejú.

Poradím ti jedno. Prestaň šaškovať, vzdaj sa mandátu a choď robiť to čo podľa mňa vieš robiť najlepšie, choď hospodáriť na tvoj statok. Tam budeš oveľa cennejší. Cirkusu už bolo v tomto štáte dosť. Je čas vyčistiť ten Augiášov chliev a to raz a navždy a poriadne.

P.S. Ak vám to milí moji ešte stále nedošlo, ak vám ešte stále nezaplo, tak sa na toto divadlo pozerajte kľudne ďalej. Postupným príchodom marca 2016 bude ešte veselšie, ešte uvidíte také divadlo a také intrigy, že vám z toho zle bude. Neviem ako vám mne stačilo. A garantujem vám, že ja nedám svoj hlas ani jednému z tých čo v tom chlieve sedia alebo už sedeli. Už mi ukázali čoho sú schopní...takže stačilo


3 komentáre:

  1. Dost trapny pokus o clanok.Mily blogista,skor,nez nieco uverejnis,tak sa pozri,ci tam mas vsetko tak,ako ma byt.Napriklad nie "keres papulu", ale KRES papulu,dalej nie "medialni prestituti",ale medialni PROSTITUTI a nie je "Argalasov chliev",ale Augiasov chliev.A co sa tyka pocinu p.Hlinu,za jeho nasledky si je zodpovedny sam.Vedel,do coho ide a ako to v tejto blbej republike funguje,ze uniformovani pajaci budu hajit zaujmy zlodejov a podvodnikov,pretoze ti potahuju politickymi nitkami tak,aby vsetko bolo v ich prospech a politicki zapredanci ako Smeracka banda neurobia nic,cim by ohrozili zaujmy oligarchov a tym sa pripravili o moznost nakradnut si nieco aj pre seba.Keby sa p.Hlina postavil na bednicku od zemiakov a rozpraval o nekalych praktikach uzernikov,mohol by si hlasivky vykricat a nemalo by to taky efekt,ako ked nazorne ukaze,co by bolo najlepsie urobit.Zial,je sam vojak v poli a verim,ze keby takych Hlinov bolo viac,veci by sa dali do pohybu skor a lahsie.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Si hlupak, Jozef Oravec.... Hlina robi aspon nieco, poukazuje na zlodejske praktiky socialistov - a je jedno ci su to socialisti v cervenych alebo modrych trickach.... Robi to sice ako slon v porcelane ale aspon nieco robi....

    OdpovedaťOdstrániť