štvrtok 13. augusta 2015

...bať, ja to môžem akurát tak ...bať (ak chceš aby ti niečo narástlo mal by si zaliavať a nemyslím tým len kvety)


Tak kde ste ? Kde sú vaše komentáre , vaše bludy ? Kde sú vaše lajky ?  Vaše pokusy o "majdan" kde ste trollovia, kde ste farizejovia ? Kde je ten koniec sveta čo už predpovedali 1000 krát na 250% ak nie viac ? Kde ?

A čo nadpis ? Nepáči sa Vám ? Ozaj nie ? Kde je váš nadhľad kde je vaša ohľaduplnosť, ľudomilstvo? Kde? Kde je to všetko? Kde je vášeň ? Kde preboha, keď dnes ľudia začínajú rozhovor vetou - priťahuješ ma ! To rovno môžte povedať - Ideš si dnes ku mne na kávu ľahnúť ?
    
  Nie, nič z toho nemáte. Nič z tej vášne pre život ! Nič vo vás nezostalo ! Ste len bezduché schránky blúdiace v začarovanom kruhu naháňania sa za peniazmi, ktoré nikdy nebude mať, míňate energiu na bludy, ktoré nikam nevedú, mrháte časom, ratujete iných a pritom nedokážete ratovať samých seba , mozgy máte vyďobané médiami, konzumom, lásku ste nahradili slovíčkom sex ! A keď napíšem, že to môžem j..bať, tak hulákate že som vulgárny! Nie! Nie som. Ja som na rozdiel od vás  aspoň kurva úprimný !

To čo by ste mali ignorovať, to rozoberáte to čo by ste si mali všímať, to ignorujete ! Vadia vám americké tanky, ale tie sovietske ste tu nechali hniť 40 rokov ! Ratujete emigrantov a najradšej by ste ich v lyžičke vody utopili ! Hulákate na Brusel a vlastných darmožráčov neviete doma nakopať do riti! Nepáči sa vám korupcia a pritom sami uplácate, nepáči sa vám zlodejina a pritom sami kradnete, ak nie peniaze tak sami sebe drahocenný čas. Ak vám človek povie pravdu je fašista ! Ak s vami niekto súhlasí alebo nesúhlasí tiež je fašista ! Ak velebí niekto Slovenský štát, ak sa vŕta v pokryvenej histórii a snaží sa ju narovnať, je nacionalista, ak však vyhráme futbal, alebo hokej tak ste obesení na  slovenské zástavy a Slovenskooooooo má pachuť zvratiek zapáchajúcich alkoholom. Ak je niekto biely je okamžite rasista, ak heterosexuál tak zaručene homofób ! Máte v tom chaos priatelia ! Mali by ste sa na to všetko už raz a navždy vyj.bať a začať robiť niečo, čo má hlavu a pätu, a ak to začnete robiť, tak to dotiahnite do konca ! Nie jak zajačiky na poli hup sem hup tam, ráno komunista, večer demokrat, v pondelok kresťan v utorok moslim v sobotu žid a medzitým ateista! Keď chcete zberať úrodu začnite zalievať a ozaj nemyslím len na kvety !

Chcete návod na použitie ?

Tak po prvé !

- j.bte na lajky
- j.bte na komenty
- na hetero aj na homo, a na hermafroditov dupľom
- na Rusa aj na Amíka, a už úplne j.bte na Číňana
- j.bte na to čo bolo a je, dôležité je čo bude, lebo keď nie, tak nebude
- j.bte na sex
- j.bte na média a propagandu
- j.bte na politikov
- j.bte na koniec sveta

A v konečnom dôsledku j.bte na všetko ! Dôležité a najdôležitejšie je zalievať :)

P.S :

Stavím  sa, že ste opäť nepochopili, ale našťastie viem, že sú aj takí čo pochopili a čítali medzi riadkami. Tým všetkým blahoželám a som rád, že sú mojimi skutočnými priateľmi s ktorými sa oplatí zalievať a potom zberať úrodu :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára