štvrtok 18. júna 2015

Keď sa Konzervatívny výber hra na noviny, alebo vlci v rúchu baránčom


Mnohí tento nový panflet pod názvom Konzervatívny výber poznáte. Mnohí nie. Ja osobne som mal tú česť poznať osobne jedného zo zakladateľov KV a nie len KV ale mnohých ďalších stránok a webov ktoré spomeniem nižšie. Mal som tú "česť" spoznať osobne rozvracača protestov Gorila, ktorý raz dávno tvrdil, že on nikdy do politiky nepôjde - PePeho Pčolinského. A odrazu vstupuje do strany NOVA a následne nato  zakladá Hnutie 300 spolu s ďalším farizejom Krajňakom, ktorí rovnako neuspel v Lipšicovej NOVE. Nik nevie prečo, možno že si obaja uvedomili, že kamarát Lipšic,  ktorý nechal zbiť a strieľať gumovými projektilmi do davu demonštrantov na posledom väčšom proteste 9.3.2012 ich na rukách do parlamentu nevynesie. Možno preto, lebo si obaja myslia, že ľudia na Slovensku sú blbí a rýchlo zabúdajú. No lenže nie nie sú blbí a nezabúdajú. Našťastie sa nájdu aj takí ktorí si veľmi dobre pamätajú, či už Pčolinského maniere na stránkach Antifico alebo Hanbím sa za vládu Slovenskej republiky, kde admin Pčolinský rozhoduje o všetkom resp. maže všetky nepohodlné komentáre, a nezabudli ani na Pčolinského návštevy v sídle KDH po každom jednom proteste (PePe darmo sa budeš hnevať my sme ťa videli).

Ale poďme k veci. Nikdy by som nebol tento blog napísal, ak by sa Konzervatívny výber nebol vyznamenal v dnešný deň svojim povrchným článkom hodným úrovne SMEti, či Denníku Neandrtálca. Nebudem sem dávať link na článok, kto chce článok si dohľadá. Názov je krásne prozaický :

70 percent Slovákov je proti prijímaniu imigrantov, koľko z nich príde v sobotu do Bratislavy demonštrovať?


a v článku? Štatistiky o počte ľudí, ktorí sú za kvôty imigrantov a ktorí sú proti plus klasický druh nálepkovania organizátorov akcie Lukáša Kopáča, Mariána Magáta či Mariána Mišúna a nezabudli dodať, že tam bude aj Kotleba. Klasický jednoduchý spôsob ako sa zbaviť politického protivníka. Jednoducho a naivne ho onálepkovať. Nazvať ho nacistom a hotovo. Bez dôkazov jednoducho len tak. Veď ono to funguje. Nie milý KV, nie milý Pčolinský nefunguje. A ak to funguje tak presne naopak. Ale ďakujeme za reklamu. To, že KV v článku ak sa to vôbec článkom dá nazvať spomenul aj protiakciu Róberta Mihályho to na vyváženosti a objektivite nič nepridá. A to, že sa autor článku pod článok zabudol podpísať a zbabelo sa skryl pod značku KV tak to už je čistá kolaborácia. Lebo rovnako ako organizátori protestu aj Hnutie 300 je proti prisťahovalcom, aj Pčolinský je proti prisťahovalcom. Rozdiel je v tom, že celé Hnutie 300 hrá s občanmi rovnakú špinávú hru ako politici 25 rokov. Od Fica ďaleko neodskočili je to úplne to isté len v bledoružovom. 

Najlepšou schizofréniou však je, že Krajňák dnes vo svojom blogu vyplakával a argumentoval potrebou vzniku Konzervatívneho výberu faktom, že denníky SME a DenníkN sú neprofesionálne a neobjektívne a na druhej strane na webovej stránke čisto nenápane svieti link na ODKAZ - VybraliSME, tak to už je ale úplná slaboduchá amaterčina. 

Takže milí moji fanúšici, milí moji čitaletia, dávajte si okolo seba poriadny pozor, koľko vlkov v rúchu baránčom, koľko k...rieu prezelčených za kamarátov máte vedľa seba. A ak sa v sobotu 20.6.2015 bude na proteste pohybovať ten pán hore na obrázku s kamerou a tváriť sa ako novinár, dávajte na neho dobrý pozor čo a koho kameruje, aby ste sa neocitli na stránkach KONZERVATÍVNEHO VÝBERU s nejakou peknou nálepkou rovno uprostred čela. 

S pozdravom Váš Jozefo :)

P.S.: Stránka antiFICO - komentár k uvedenému článku : Na jednej strane nesúhlasím s kvótami a na druhej je podľa mňa Kotleba primitívny kkt... A teraz "babo raď" 

Stránka Hanbím sa za vládu Slovenskej republiky - komentár k uvedenému článku : Motorkári, Kotleba, Slovensko proti náckom, títo všetci sa chystajú v sobotu do Bratislavy. Čo z toho bude??

Ani nie pol hodinu po zverejnení tohto blogu PePe zareagoval citujem (zdroj antiFICO FB) : Takže skúsim ešte raz. Admini tejto stránky odmietajú kvóty na imigrantov, zásadne sme proti príjmaniu imigrantov do SR a EÚ!
Takisto ale odmietame zneužívanie tejto témy na populistické drísty Kotlebovcov a v žiadnom prípade nepodporujeme podobné zoskupenia ako Vzdor, LSNS, SHO..
A kľudne sa aj na hlavu postavte ale vždy budeme písať čo si myslíme.


Tak som mu odpisal : Veď aj my si budeme písať vždy čo si myslíme. A čuduj sa svete neuveríte čo sa stalo PePe ma demokraticky zablokoval :D a VYMAZAL :D 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára