pondelok 31. októbra 2016

Vyhlasujem odpor - Revolta SK


Sloboda slova - sloboda prejavu - sloboda ducha

  Nálepkovanie nevhodných, prekrúcanie pravdy, náhubkové zákony, hon na čarodejnice to všetko sú novodobé nástroje všetkých tých, ktorý sa silou mocou snažia udržať pri moci. Majú strach, majú strach z ľudu. Majú strach z tých ktorým sa podarilo odstrihnúť od Matrixu. Majú strach už ani nie tak o korytá, lebo nahrabané majú dosť, majú strach o svoje holé životy, lebo prv než ich dostihne hnev toho najspravodlivejšieho, môže sa im veľmi ľahko stať, že ich dostihnú roxorové tyče. Nie, nie som zástanca násilia, ale v prípade, že je obeť zahnaná do kúta a jediným riešením ako sa brániť je sila, v tom prípade som za. Poznám však východisko a preto vyhlasujem odpor - vyhlasujem revoltu. 

Revoltu voči -

 - nálepkovaniu ľudí
 - plateniu nezmyselných poplatkov, ktoré končia nie v štátnej kase pre blaho všetkých, ale vo vreckách pár zbohatlikov
- skorumpovaným politikom 
- dvojakému metru 
- policajnej šikane 
- zradcom Slovenského národa 
- každému, kto sa hrá na Boha 
- mainstreamovým médiám 
- korporáciám 
- mimovládnym organizáciám a pochybným nadáciám 
- falošným náboženstvám 
- dohodám poškodzujúcim záujmy Slovenska


Cieľom Revolty je zjednotiť ľudí rovnakého zmýšľania, ľudí, ktorí sú ochotní vzdať sa svojho pohodlia, ľudí, ktorí sa nenechajú držať za guľky, bankami, úžerníkmi, politikmi, ľudí, ktorí sa neboja obetovať hoci aj vlastný život pre radikálnu zmenu spoločnosti. Náš svet sa pomaličky rozkladá, zahníva zvnútra a nastal čas vyrezať choré skôr, ako to choré nakazí celý organizmus. Snažili sme sa tú chorobu liečiť, no evidentne to nepomáha. Tí, ktorým sme do rúk dali moc sa pasovali za všemocných a celých 26 rokov si len striedajú miesta pri korýtku a pritom majú maslo na hlave všetci. Tí, ktorým sme do rúk dali moc, aby vládli a riadili spoločnosť pre blaho celého národa, si užívajú len a len svoje blaho. Štát ovládla mafia, ktorej keď si niekto trúfne postaviť sa urobia z neho fašistu, rasistu, xenofóba. Z našich životov sa vytratila slušnosť, je potieraná naša skutočná história, sú potláčané naše tradície. 

Len hnev a zúfalé ventilovanie sa na sociálnych sieťach už nestačí, tam môžeme fňukať do súdneho dňa. Je načase zlúčiť sa v jednu masu a spoločne ísť do ulíc. Konečne raz a poriadne. Nie falošne ako pri každom jednom povstaní, SNP počnúc a Antigorilou končiac. Uvedomte si konečne, že tí ktorí sa teraz oháňajú Gabčíkom by Rusa najradšej v lyžičke vody utopili a Strýčkovi Samovi lížu riť. Tí, čo Vás hnali do ulíc počas Antigorilých protestov teraz prdia do poslaneckej stoličky, alebo zapredali vlastnú mater za smradľavý americký dolár a cez rôzne inštitúty Vás aj naďalej manipulujú a zavádzajú. 

Je čas ísť do ulíc svorne a odhodlane s jediným cieľom cieľom zmeny skutočnej radikálnej zmeny a to aj za cenu straty života. 

Je čas postaviť sa mašinérii vládnej moci. Je čas pre všetkých, ktorí sa jej nechcú podriadiť. Nie, nie som za anarchiu, som za slobodu, za slobodu slova, za slobodu prejavu, za slobodu ducha. Držím sa hesla - Môžu Vám zobrať život, ale nikdy Vám nemôžu zobrať vašu slobodu !!! Pokiaľ zdieľaš rovnaký postoj pridaj sa - spoločne sa postavíme vládnej moci, spoločne dokážeme, že sa nikdy nepodriadime zákazom. Som otvorený diskusii, som otvorený svetu, som slobodný, buď slobodný aj ty !!!!

Ak si za REVOLTU prihlás sa na www.revoltask.sk a na stránku alebo do komentárov pod tento blog napíš svoj názor napíš svoju revoltu.





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára